Kennis

Tijdens het ontwikkelen van Communicatie is Alles heb ik veel gelezen, geluisterd en gekeken. Alle  materialen komen hier op overzichtelijke wijze samen.

Snel naar

Auteurs & Wetenschappers >>

Onderzoek >>

Doel van deze kennispagina’s?

De kennispagina’s zijn vooral bedoeld voor de leerkrachten die een TeamTraining hebben gevolgd of ouders die meer achtergrond wensen. Daarnaast is het een kennisbron voor Partners van Communicatie is Alles.

Ik probeer op een makkelijke manier de soms lastige onderwerpen te beschrijven. Mocht je fouten zien of een aanvulling hebben, laat het me alsjeblief weten. Ik waardeer je feedback zeer >> 

Schrijf je in voor meer kennis over communicatie

Schrijf je in voor meer kennis over communicatie

Wil je op de hoogte blijven als ik nieuwe artikelen en leuke onderzoeken toevoeg? Meer horen over de ontwikkelingen bij Communicatie is Alles? Vul je gegevens in en ontvang de updates.

Copyright

Als je teksten van dit deel van de website wilt gebruiken dan mag dat. Wel is het verplicht een link op te nemen naar Communicatie is Alles. Voor offline producties graag een vermelding in de betreffende productie naar Communicatie is Alles opnemen.  De onderzoeken, aangehaalde quotes en teksten van boeken, zijn allemaal beschermd door hun respectievelijke auteurs en uitgevers.