Les 2 – Gelukkig & Succesvol

Introductie

In de tweede les gaan we aan de slag met succes. Wat is dat precies, en is communicatie daarbij belangrijk? Ook deze les is weer gericht op bewustwording. We gaan ook voor het eerst het huiswerk nakijken van de ouders.

Lesdoelen

1De leerlingen snappen dat communicatie niet alleen belangrijk is voor gelukkig zijn, maar ook voor het bereiken van je doelen.
2Ze hebben een beeld van de doelen die zij graag willen bereiken. Groot of klein.
3Ze hebben het inzicht dat doelen bereiken altijd kan. Zelfs als je gehandicapt bent, het heeft met je instelling te maken.

Lesvideo

In de lesvideo hieronder nemen we je in iets meer dan vijf minuten door de digibordpresentatie van deze les. Print de slide notities vanuit de leermiddelen zodat je aantekeningen kunt maken om je eigen ervaringen in de les te verwerken.

Leermiddelen

De leermiddelen zijn alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers en bevatten de digibordpresentatie, video’s, slide notities en werkvormen.

Ga naar de leermiddelen van les 2 >>

Vind je de lessen leuk?

De eerste drie lessen zijn zonder account te bekijken. Het lesprogramma bestaat uit 25 lessen en is volledig gratis te gebruiken. Met een account heb je toegang tot alles lessen van Communicatie is Alles.

Maak een account aan >>